Η θεραπεία Endermologie® – Lipomassage LPG είναι η πρώτη, παγκοσμίως τεχνολογία, που έχει στόχο τη μείωση του επιφανειακού λίπους που είναι παγιδευμένο κάτω από το δέρμα και της κυτταρίτιδας. Σήμερα, η θεραπεία Endermologie® έχει καθιερωθεί διεθνώς με πάνω από 25.000 κέντρα σε όλο τον κόσμο.
Το λιπομασάζ είναι μια μη επεμβατική και ανώδυνη διαδικασία, στόχος της οποίας είναι η σμίλευση και η αναδιακατανομή του λιποκυττάρου στο σώμα. Αυτό επιτυγχάνεται, με την μηχανική διέγερση που προκαλείται στο λιποκύτταρο, κατά τη διάρκεια της θεραπείας.
Πλεονεκτήματα της θεραπείας:
  • Η μόνη τεχνική παγκοσμίως ικανή να ελευθερώσει το παγιδευμένο λίπος
  • Μη επεμβατική θεραπεία που μαζί με τα γνωστά αποτελέσματα, ταυτόχρονα προσφέρει αίσθημα ευεξίας και χαλάρωσης
  • Η τεχνική της LPG δημιούργησε έναν από τους αποτελεσματικότερους τρόπους καταπολέμησης της κυτταρίτιδας
  • Η ελεγχόμενη μηχανική δράση βασισμένη σε μια συνεχή αναρρόφηση-εμπίεση, μειώνει τον όγκο των λιποκυττάρων, βελτιώνει την αγγειακή και την λεμφική κυκλοφορία, συνεισφέροντας σημαντικά στην καλύτερη ελαστικότητα του δέρματος

Συνήθως προτείνονται 10-20 συνεδρίες, ίσως και περισσότερες, αλλά ο αριθμός αυτός εξατομικεύεται κατά περίπτωση. Οι συνεδρίες γίνονται 1 με 2 φορές την εβδομάδα και διαρκούν συνήθως 30-35′. Ανάλογα με το πρόβλημα, η θεραπεία μπορεί να διαρκέσει από 2,5 – 3 μήνες. Πρώτη εικόνα βελτίωσης μπορεί έχουμε στις 5-6 συνεδρίες. Για μέγιστο αποτέλεσμα, ενδείκνυται η συντηρητική συνέχιση της θεραπείας, πραγματοποιώντας 1-2 συνεδρίες το μήνα.